GODCENTRE

OVER DE GEMEENTE

GODcentre is een jonge, dynamische gemeente waarin God centraal staat. Ons motto is:

“When God is at the centre, everything is possible”.

Elke zondag komen wij samen om 10 uur. Naast de zondagse celebration organiseren wij activiteiten voor verschillende leeftijden. Daarnaast bieden wij trainingen aan om jou te helpen om verder te groeien in je geloof. Je bent van harte welkom in GODcentre!

GESCHIEDENIS VAN DE GEMEENTE

Op zondag 17 juli 2011 vond de eerste dienst plaats van de nieuwe gemeente Gods Original Design, welke later werd omgedoopt tot GODcentre. Eerst vonden de diensten plaats in een partycentrum in Warmond maar al gauw werd er intrek genomen in het pand aan de Lammenschansweg 141-F in Leiden. Het oude ROC gebouw is door een grote groep vrijwilligers omgebouwd tot een prachtig kerkgebouw met ruimtes voor alle verschillende activiteiten. Na de start heeft de gemeente een snelle groei doorgemaakt in het aantal bezoekers. Momenteel bestaat de gemeente uit circa 600 personen, van alle leeftijden en achtergronden, die samenkomen om God en elkaar te ontmoeten.

Na hier bijna acht jaar met veel plezier te hebben gezeten moesten wij op zoek naar een nieuwe locatie. Na een zoektocht in de regio Leiden kwamen we uit bij een voormalige katholieke kerk in Voorschoten. In het najaar van 2019 is dit door een grote groep vrijwilligers omgebouwd tot een prachtig kerkgebouw met ruimtes voor verschillende activiteiten.

 

 

X