GODCENTRE

ONS LEIDERSCHAP

PASTORS

Arno en Vanessa van der Knaap zijn de oprichters en voorgangers van GODcentre. Arno en Vanessa zijn de gelukkige ouders van vier prachtige kinderen en wonen in de regio Leiden.

OUDSTEN

Roland & Marieke Hennekes

Wij zijn Roland en Marieke, de worshippastors van GODcentre. Wij zijn meer dan 25 jaar getrouwd en hebben twee prachtige kinderen gekregen. 

Wij geloven dat God de aarde en de mens geschapen heeft en dat Hij verlangt dat Zijn schepping Hem aanbidt in geest en in waarheid, want de Vader zoekt zulke aanbidders.

Wij houden ervan om mensen te leiden naar het Vaderhart van God en hen te leiden in het aanbidden van Hem.

OUDSTEN

Maarten & Annemarie van Duijn

Wij zijn Maarten en Annemarie van Duijn, we zijn al 30 jaar getrouwd en hebben vier eigen kinderen en daarnaast hebben wij ook vele jaren voor twee pleegkinderen gezorgd. In GODcentre zijn wij als oudsten verantwoordelijk voor de begeleiding van de huwelijken. Dit betekent dat wij stellen die gaan trouwen in de voorbereiding helpen om een bijzonder goede start te maken. Ook zijn we er voor stellen die al getrouwd zijn om ze waar nodig pastoraal te ondersteunen. Onze passie ligt in het bouwen van de gemeente en bij alles wat daarvoor nodig is. Zoals de Here Jezus met innerlijke ontferming bewogen was over de schapen, zijn wij bewogen over de mensen, zowel binnen als buiten de gemeente.

 “Sinds de start van GODcentre zijn wij betrokken bij de gemeente. Als echtpaar mogen we meebouwen aan de gemeente. Rik speelt in het worshipteam en brengt daarnaast met enige regelmaat het Woord. Onze passie is om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God door te dienen in Zijn gemeente. Onze droom is dat veel mensen de liefde van Jezus Christus leren kennen.”

Rik & Saskia Zwart

Diakenen

 

“We vinden het fijn om beiden actief te zijn in de gemeente. Marcus zingt mee met het worship- team. Christina geeft les bij de Basis Bijbelstudie . Samen mogen we in de gemeente helpen bij het pastoraat en we verzorgen het heilig avondmaal.”

Marcus & Christina Treep

Diakenen

“We komen vanaf het begin in GODcentre en hebben daar de taak van diaken. Samen geven we de Geloofsgroeitraining, dus als je deze training nog niet gevolgd ben je van harte welkom. Atty schrijft ook Bijbelstudies voor het magazine van de kerk. We voelen ons thuis in GODcentre en vinden het belangrijk dat we door persoonlijk contact naar elkaar kunnen omzien.”

Jan & Atty Koning

Diakenen

“Wij zijn binnen GODcentre beiden betrokken bij het pastoraat. Daarnaast is  Raymond leider van het evangelisatieteam en leidt hij de Basis Bijbelstudie. We doen dit alles met veel passie.”

Raymond & Modïen Clarinda

Diakenen
Elizabeth

“Binnen GODcentre ben ik betrokken bij bestuurlijke zaken, trainingen en zing ik ook in het worshipteam. Mijn verlangen is om God te dienen en mensen te helpen groeien. De laatste jaren ben ik actief bij de Identiteitstraining. Verder ben ik nogal reislustig en het ondersteunen van missiewerk heeft mijn hart. De afgelopen jaren was dat onder meer in Brazilië, Congo en Japan.”

Elizabeth Fanoiki

Diaken

“Binnen GODcentre zijn wij betrokken bij onder andere pastoraat, bestuurlijke zaken en zijn we beschikbaar daar waar we gebruikt kunnen worden.

Dit doen we met een hart vol liefde voor God en de gemeente. Onze visie is dat onze gemeente voor iedereen toegankelijk moet zijn. En dat een ieder de liefde van God mag zien door de gemeente heen.”

Gerrit & Bep Splinter

Diakenen

“Samen met een geweldig team leiden wij de toffe jeugdgroep: LOUD. Deze jongeren hebben ons hart gestolen en wij vinden het een eer om samen met hen op te trekken. We zien dat deze generatie zo hongerig is naar God en wij geloven dat God deze jongeren bijzonder gaat gebruiken in dit land.”

Jonathan & Tamara Kroeske

Diakenen
X