GODCENTRE

ONS LEIDERSCHAP

PASTORS

Arno en Vanessa van der Knaap zijn de oprichters en voorgangers van GODcentre. Arno en Vanessa zijn de gelukkige ouders van vier prachtige kinderen en wonen in de regio Leiden.

OUDSTEN

Roland & Marieke Hennekes

Wij zijn Roland en Marieke, de worshippastors van GODcentre. Wij zijn meer dan 25 jaar getrouwd en hebben twee prachtige kinderen gekregen. 

Wij geloven dat God de aarde en de mens geschapen heeft en dat Hij verlangt dat Zijn schepping Hem aanbidt in geest en in waarheid, want de Vader zoekt zulke aanbidders.

Wij houden ervan om mensen te leiden naar het Vaderhart van God en hen te leiden in het aanbidden van Hem.

OUDSTEN

Juvenal & Jeritza Carolina

Wij zijn Juvenal en Jeritza, meer dan 25 jaar getrouwd en ouders van twee stoere jongens. Jeritza werkt al jaren bij de Sociale Dienst van de gemeente Den Haag. Juvenal heeft Social Work met afstudeerrichting Maatschappelijk Werk gestudeerd. Na jarenlang in het gevangeniswezen te hebben gewerkt, is Juvenal thans werkzaam als Toezichthouder bij de verslavingsreclassering. Wij zijn verantwoordelijk voor counseling en pastoraat binnen de gemeente. Dit betekent dat wij de mensen met een hulpvraag begeleiden door middel van (geestelijke) coaching.

OUDSTEN

Maarten & Annemarie van Duijn

Wij zijn Maarten en Annemarie van Duijn, we zijn al 30 jaar getrouwd en hebben vier eigen kinderen en daarnaast hebben wij ook vele jaren voor twee pleegkinderen gezorgd. In GODcentre zijn wij als oudsten verantwoordelijk voor de begeleiding van de huwelijken. Dit betekent dat wij stellen die gaan trouwen in de voorbereiding helpen om een bijzonder goede start te maken. Ook zijn we er voor stellen die al getrouwd zijn om ze waar nodig pastoraal te ondersteunen. Onze passie ligt in het bouwen van de gemeente en bij alles wat daarvoor nodig is. Zoals de Here Jezus met innerlijke ontferming bewogen was over de schapen, zijn wij bewogen over de mensen, zowel binnen als buiten de gemeente.

X