FAQ

Veelgestelde vragen

Vanwege de huidige coronamaatregelen zullen wij niet fysiek samenkomen. Houdt voor updates onze website en social media kanalen in de gaten. Iedere zondagochtend om 10.00 uur zijn onze diensten live te volgen via onze website, YouTube en Facebook.

Wat geloven jullie precies?
Wij geloven dat ieder mens door God gemaakt is met een uniek plan, jij bent Gods original design! Wij geloven dat ieder mens is gemaakt om in relatie met God te leven en dat de diepste vervulling alleen te vinden is in een leven met Hem.

Wat voor kerkgenootschap zijn jullie?
GODcentre is niet onderdeel van een denominatie, maar zou je kunnen classificeren als een evangelische kerk. Dat is een stroming binnen het Protestantisme die de nadruk legt op persoonlijke ervaring en vervulling met de Heilige Geest.

Hoe zien de diensten er uit?
De diensten bestaan uit worship (God aanbidden door middel van muziek en zang), prediking vanuit de Bijbel en (persoonlijk) gebed.

Hebben jullie ook kinderopvang?
Er is een speciaal programma op zondagochtend voor alle kinderen tussen de 0-12 jaar. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de pagina van Family Matters.

Hoe laat beginnen de celebrations?
Op zondag start de dienst om 10:00. De deuren zijn open vanaf 9:30 en het is fijn als je er 9:45 bent om rustig een plek te zoeken in de zaal. Als u met kinderen komt dan wordt u bij binnenkomst doorverwezen naar de juiste ruimte voor het kinderprogramma.

Ben ik ook welkom als ik niet gelovig ben?
Ja zeker, je bent van harte welkom! Elke week komen er mensen voor het eerst bij ons in de kerk. Je bent dus zeker niet de enige en je bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen.

Zijn jullie makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer? 
We zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (op loopafstand van Station Voorschoten). Klik hier voor een routebeschrijving vanaf jouw locatie.

Is er voldoende parkeergelegenheid? 
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de wijk rondom ons gebouw.

X