GODCENTRE

OUTREACH

GLORYNIGHT

Elke 1e zondag van de maand / 19.00 uur

Op deze avonden is er gebed voor genezing, bevrijding of andere persoonlijke noden. Ben je ziek, heb je psychische problemen of heb je een andere nood? Kom dan naar deze avonden voor genezing en herstel. 

HOME

Elke maandagmiddag (vanaf 17.00 uur)

Wij bieden een maaltijd en samenzijn aan voor mensen die het niet makkelijk hebben. Naast een warme maaltijd bieden wij een luisterend oor en een plek waar bezoekers even tot rust kunnen komen. Ook wordt er regelmatig muziek verzorgd en kunnen de gasten spelletjes doen. 

CONGO

In Congo ondersteunen wij diverse projecten, waaronder de bouw van een weeshuis. We hebben ook grond aangeschaft waarmee we de lokale bevolking werk verschaffen met het verbouwen van voedsel en daarmee ook de kinderen kunnen worden voorzien. Naast praktische steun organiseren wij ook jaarlijkse zendingsreizen om de lokale kerken geestelijk te ondersteunen, o.a. door het organiseren van evangelisatiecampagnes en het trainen van voorgangers.  

COMPASSION

Samen met Compassion strijdt GODcentre voor een wereld zonder armoede. Compassion doet dit door lokale projecten waarbij kinderen worden voorzien van voedsel en onderwijs. We steunen structureel meerdere kinderen in Burkina Faso. Je kunt zelf ook een sponsorkind steunen in één van deze projecten.

EVANGELISATIE

Elke donderdagavond om 19.30 uur

Iedere week gaan we met een team de stad Leiden in om het goede nieuws van Jezus Christus met de mensen te delen. Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan. We verzamelen om 19.30 uur in ons kerkgebouw. 

X