GODCENTRE

DOELGROEPEN

KINDEREN

GOD’S ORIGINAL KIDS

God’s Original Kids is voor alle kinderen t/m 12 jaar. Elke zondag volgen zij een speciaal voor hen ontwikkeld programma dat Family Matters heet.

 

TIENERS

ORIGINAL TEENS

Elke vrijdagavond om 20.00 uur zijn alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar welkom bij de Original Teens. Een enthousiaste groep tieners die ook door jonge mensen wordt geleid. Kom eens een kijkje nemen! Check het actuele programma op hun Instagram pagina.

JEUGD

LOUD

De jeugdgroep genaamd LOUD is een levendige groep van 16 t/m 25 jaar, met een grote passie voor Jezus en deze generatie. Check het actuele programma op de socials. Zien we jou zaterdag?

JONG VOLWASSENEN

YOUNG PROFESSIONALS

De Young Professionals (25 t/m 35 jaar) hebben een maandelijks programma op zaterdag. Ze komen samen om over alle facetten van het leven te delen en er worden echte vriendschappen gebouwd.

SENIOREN

FRIS & GROEN

Heeft u bij ouderen een saai beeld? Dan heeft u zeker niet de groep Fris & Groen in gedachten. Deze 55+ers staan nog volop in het leven en hebben ontzettend veel passie. Om de dinsdag komen ze om 10.00 uur samen in GODcentre.

HOME

MINDERBEDEELDEN

Home is een groep waar elke maandagmiddag (vanaf 17.00 uur) mensen samenkomen die het niet altijd makkelijk hebben. Er wordt van alles met elkaar gedeeld en er staat een maaltijd voor de gasten klaar.

HUWELIJKEN

 PASGETROUWDEN

Voor stellen die gaan trouwen is er ondersteuning mogelijk in de voorbereiding, met als doel om een goede start te maken. Ook bieden wij hulp aan stellen binnen de gemeente die al getrouwd zijn, maar die tegen dingen aanlopen in hun huwelijk of die behoefte hebben aan een gesprek. 

X