Trainingen

GODcentre Bijbelschool

Vanaf september 2018 worden de volgende trainingen gegeven:

Alpha Cursus

Basisbijbelstudie

Geloofsgroeitraining

Romeinenstudie

Apostolische Training (nieuw)

Alpha Cursus

Een training voor iedereen die net tot geloof is gekomen. Het christelijk geloof wordt op een eenvoudige manier uitgelegd en elke lesavond eten we gezamenlijk om daarna de les te gaan volgen. Ben jij dus net tot geloof gekomen? Meld je dan aan voor deze training!

Basis-bijbelstudie

Voor iedereen die nog niet zo lang christen is en de basis al wel kent, maar toch meer wil weten over het Christelijke geloof, bieden we de Basis Bijbelstudie aan! Een prima vervolg op de Alpha Cursus.

Geloofsgroei-training

Je heb Jezus aangenomen als Redder van je leven. Je hebt de eerste stappen gezet om Hem te volgen en te dienen en hebt daarover onderwijs gehad. Als je wilt groeien als christen, dan is de geloofsgroeitraining iets voor jou!

Meer lezen

Apostolische Training

Jij bent een discipel van God geworden en toe aan de volgende stap: andere discipelen te maken. Omdat dit een ontzettend belangrijk principe is in het koninkrijk van God, hebben we een training ontwikkeld, waarin jij wordt toegerust om dit in de praktijk te gaan brengen!

Romeinenstudie

In deze nieuwe studie gaan we de brief aan de Romeinen met elkaar behandelen. Dit Bijbelboek bevat zoveel prachtige openbaringen, belangrijke boodschappen en ankers voor ons geloof, dat je versteld zal staan van wat er te leren is. Voor het eerst, zullen we naast de lessen, vier avonden small groups hebben. Hierin verdiepen we bij mensen thuis op persoonlijk vlak op wat we in de voorgaande lessen hebben geleerd.

Meer lezen

Online aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer!