Ontstaan van GODcentre

Warmond
Op zondag 17 juli 2011 heeft de eerste dienst plaatsgevonden in partycentrum Dekker in Warmond. De locatie diende als tijdelijke plaats tot er een vaste locatie gevonden was. Uiteindelijk hebben we enkele maanden gebruik gemaakt van het partycentrum. Dit partycentrum begon na een aantal weken te klein te worden en daarnaast waren we eigenlijk op zoek naar een mooie locatie in Leiden.

Een eigen gebouw
Op 16 oktober 2011 kregen we de sleutel van het gebouw waar God ons heen heeft geleid. De prachtige plaats waar de gemeente nu haar thuis heeft gevonden aan de Lammenschansweg in Leiden. GODcentre was geboren! Na twee maanden keihard werken door vele vrijwilligers was het gebouw van een oude school veranderd in een prachtig kerkgebouw met ruimte voor alle doelgroepen. Op vrijdagavond 16 december 2011 was de opening van het gebouw.

Uitbreiden
Tot op heden houden we onze celebrations op de locatie die ons in 2011 in de schoot werd geworpen. We merken na bijna vijf jaar dat we uit deze ruimte beginnen te groeien. Vanaf maart 2016 hebben we daarom een kleine verbouwing gedaan, zodat er meer mensen deel kunnen nemen aan de dienst. Op grote feestdagen hebben we momenteel twee diensten, omdat het qua ruimte niet meer mogelijk is om iedereen in één dienst op te vangen.