Outreach

GODcentre Outreach

Als kerk willen we betrokken zijn bij de samenleving. Het is ons doel om mensen te vertellen over de liefde van Jezus Christus. Dit doen we niet alleen op zondagochtend, maar juist ook buiten de muren van de kerk!

GODcentre Voetbal

HOME

Een project vanuit GODcentre om de minder bedeelden uit de samenleving te helpen. Elke maandag koken we voor mensen die het financieel erg moeilijk hebben, dak- en thuisloos zijn. Een project dat ons als kerk echt vervulling geeft. We willen de als kerk de handen en voeten zijn van Jezus Christus en dat doen wij op deze manier!

Evangelisatie

Als kerk willen we Leiden en omgeving bekend maken dat Jezus Christus nog steeds leeft. Elke donderdagavond gaan we met een team de stad in om de mensen te vertellen over de liefde van Jezus & ze uit te nodigen voor onze zondagse diensten? Ben jij klaar om het goede nieuws te verkondigen samen met ons?

Meer lezen

Project in Congo

Als GODcentre nemen we de zendingsopdracht van Jezus serieus en geloven we dat de hele schepping het evangelie moet horen, voelen en (praktisch) moet kunnen ervaren. Het evangelie is een groot avontuur en kan je letterlijk naar alle hoeken van de aarde brengen. De afgelopen jaren heeft God een geweldige deur voor onze gemeente geopend in Congo, een van de allerarmste landen ter wereld.