Outreach

Glory Night

Op deze avonden is er gebed voor genezing, bevrijding of andere persoonlijke noden. Ben je ziek, heb je psychische problemen of heb je een andere nood? Kom dan naar deze avonden voor genezing en herstel.

Elke 1e zondag van de maand om 19.00 uur

AGENDA

HOME

Wij bieden een maaltijd en samenzijn aan voor mensen die het niet makkelijk hebben. Naast een warme maaltijd bieden wij een luisterend oor en een plek waar bezoekers even tot rust kunnen komen. Ook wordt er regelmatig muziek verzorgd en kunnen de gasten spelletjes doen.

Elke maandagmiddag (vanaf 17.00 uur)

IK WIL GRAAG HELPEN

Evangelisatie

Iedere week gaan we met een team evangeliseren om het goede nieuws van Jezus Christus met de mensen te delen. Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan. Kijk voor alle evangelisatie acties in onze agenda.

Elke donderdagavond om 19.30 uur & meer in agenda

AGENDA

Brazilië

We ondersteunen de projecten van 'One In Him' in Brazilië. 'One In Him' is een stichting onder leiding van evangelisten Johan en Brenda Toet. Ze doen een geweldig mooi werk in Brazilië. Meer weten? Neem een kijkje op hun website via de onderstaande knop.

MEER OVER ONE IN HIM

Congo

In Congo ondersteunen wij diverse projecten, waaronder de bouw van een weeshuis. We hebben ook grond aangeschaft waarmee we de lokale bevolking werk verschaffen met het verbouwen van voedsel en daarmee ook de kinderen kunnen worden voorzien. Naast praktische steun organiseren wij ook jaarlijkse zendingsreizen om de lokale kerken geestelijk te ondersteunen, o.a. door het organiseren van evangelisatiecampagnes en het trainen van voorgangers.

Lees Meer

Compassion

Samen met Compassion strijdt GODcentre voor een wereld zonder armoede. Compassion doet dit door lokale projecten waarbij kinderen worden voorzien van voedsel en onderwijs. We steunen structureel meerdere kinderen in Burkina Faso. Je kunt zelf ook een sponsorkind steunen in één van deze projecten.

SPONSOR EEN KIND