Onze pastors

Arno & Vanessa van der Knaap

Arno en Vanessa van der Knaap zijn de oprichters en voorgangers van GODcentre. Ze zijn de gelukkige ouders van vier prachtige kinderen en wonen in de regio Leiden.

LEES MEER

Oudsten

Roland & Marieke Hennekes

Wij zijn Roland en Marieke, de worshippastors van GODcentre. Wij zijn meer dan 25 jaar getrouwd en hebben twee prachtige kinderen gekregen. Wij geloven dat God de aarde en de mens geschapen heeft en dat Hij verlangt dat Zijn schepping Hem aanbidt in geest en in waarheid, want de Vader zoekt zulke aanbidders. Wij houden ervan om mensen te leiden naar het Vaderhart van God en hen te leiden in het aanbidden van Hem.

Maarten & Annemarie van Duijn

Wij zijn Maarten en Annemarie van Duijn. We zijn al 30 jaar getrouwd en hebben vier eigen kinderen en daarnaast hebben wij ook vele jaren voor twee pleegkinderen gezorgd. In GODcentre zijn wij als oudsten verantwoordelijk voor de begeleiding van de huwelijken zodat zij een bijzonder goede start maken. Ook zijn we er voor stellen die al getrouwd zijn om ze waar nodig pastoraal te ondersteunen. Onze passie ligt in het bouwen van de gemeente en bij alles wat daarvoor nodig is. Zoals de Here Jezus met innerlijke ontferming bewogen was over de schapen, zijn wij bewogen over de mensen, zowel binnen als buiten de gemeente.

DiakenenRik & Saskia Zwart

“Sinds de start van GODcentre zijn wij betrokken bij de gemeente. Als echtpaar mogen we meebouwen aan de gemeente. Rik speelt in het worshipteam en brengt daarnaast met enige regelmaat het Woord. Onze passie is om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God door te dienen in Zijn gemeente. Onze droom is dat veel mensen de liefde van Jezus Christus leren kennen.”

Raymond & Modiën Clarinda

“Wij zijn binnen GODcentre beiden betrokken bij het pastoraat. Raymong geeft ook onderwijs op de Basis Bijbelstudie. Wij hebben hart voor de gemeente en dienen waar nodig is. We doen dit alles met veel passie.”

Marcus & Christina Treep

“We vinden het fijn om beiden actief te zijn in de gemeente. Marcus zingt mee met het worship- team. Christina geeft les bij de Basis Bijbelstudie. Samen mogen we in de gemeente helpen bij het pastoraat en we verzorgen het heilig avondmaal.”

Ashvien Jitan

“Evangelist Ashvien Jitan is verantwoordelijk voor outreach in zowel Nederland als in het buitenland.”

Jan & Atty Koning

“We komen vanaf het begin in GODcentre en hebben daar de taak van diaken. Samen geven we de Geloofsgroeitraining, dus als je deze training nog niet hebt gevolgd ben je van harte welkom. Atty schrijft ook Bijbelstudies voor het magazine van de kerk. We voelen ons thuis in GODcentre en vinden het belangrijk dat we door ons persoonlijk contact naar elkaar kunnen omzien."

Gerrit Splinter

“Gerrit is deel van het bestuur. Zijn visie is dat een ieder de liefde van God mag zien door de gemeente heen.”