Nieuws

Het laatste GODcentre nieuws? Je vindt het hier! Wil je voortaan een notificatie ontvangen wanneer er weer een nieuwsartikel wordt geplaatst? Zet de notificaties dan aan in jouw profiel! Notificaties op je smartphone ontvangen? Dit wordt binnenkort ook mogelijk! De GODcentre App wordt in september gereleased!

27 nieuwe dopelingen!
Afgelopen zondag hadden we weer een fantastische doopdienst, met maar liefst 27 nieuwe dopelingen! Allemaal kozen ze ervoor om hun oude leven te begraven en met Jezus te delen in Zijn opstanding! Wil jij je ook laten dopen? Op zondag 17 oktober hebben we weer een doopdienst.
16-09-2021
Het nieuwe seizoen gaat van start!
Alle doelgroepen starten weer met een nieuw seizoen! Check de pagina van jouw doelgroep voor het laatste nieuws!
01-09-2021
GODcentre Gefeliciteerd!
Vandaag vieren we als GODcentre ons 10-jarig bestaan! Precies 10 jaar geleden hadden we onze eerste dienst in Warmond. In al die jaren hebben we namelijk alles behalve stilgezeten.
17-07-2021
'HOME' APPRECIATION POST!
De coronacrisis is voor velen een lastige periode geweest. Verschillende activiteiten zijn hierdoor ook stil komen te liggen. Een team dat in deze periode echter keihard is blijven doorgaan is het team van Home! Elke maandagmiddag staan ze in de keuken maaltijden te bereiden, om die vervolgens 's avonds uit te delen aan de minderbedeelden in Leiden en omgeving.
16-07-2021