Nieuws

Het laatste GODcentre nieuws? Je vindt het hier! Wil je voortaan een notificatie ontvangen wanneer er weer een nieuwsartikel wordt geplaatst? Zet de notificaties dan aan in jouw profiel! Notificaties op je smartphone ontvangen? Dit wordt binnenkort ook mogelijk! De GODcentre App wordt in september gereleased!

Meld je aan voor de Glorynight
Deze zondagavond, 3 oktober, hebben we weer een Glory Night met Pastor Arno van der Knaap. Lees hier hoe je je daarvoor kunt aanmelden!
29-09-2021
Nieuw boek van Pastor Jeroen Dorstijn: DIT IS JEZUS
Het nieuwste boek van Pastor Jeroen Dorstijn is verschenen, genaamd 'DIT IS JEZUS'. En het mooie is: hij spreekt komende zondag bij ons in GODcentre Voorschoten! De perfecte gelegenheid om jouw exemplaar te scoren dus!
28-09-2021
LET OP: Meer tickets beschikbaar!
Vanwege de aangekondigde versoepelingen hebben we besloten om voor de diensten vanaf komende zondag het maximaal aantal tickets te verhogen.
22-09-2021
Het gevangeniswerk is weer begonnen!
Gisteren is voor het eerst sinds lange tijd weer een groep vanuit de kerk naar de justitiële jeugdinrichting (JJI) geweest. Wilfred Kols, die zelf vijftien jaar in het criminele circuit heeft geleefd, mocht zijn verhaal met twaalf jongeren delen. Hij vertelde ze hoe hij Jezus ontmoette toen hij in dezelfde situatie zat als zij en hoe Jezus zijn leven compleet heeft veranderd.
20-09-2021
27 nieuwe dopelingen!
Afgelopen zondag hadden we weer een fantastische doopdienst, met maar liefst 27 nieuwe dopelingen! Allemaal kozen ze ervoor om hun oude leven te begraven en met Jezus te delen in Zijn opstanding! Wil jij je ook laten dopen? Op zondag 17 oktober hebben we weer een doopdienst.
16-09-2021
Het nieuwe seizoen gaat van start!
Alle doelgroepen starten weer met een nieuw seizoen! Check de pagina van jouw doelgroep voor het laatste nieuws!
01-09-2021
GODcentre Gefeliciteerd!
Vandaag vieren we als GODcentre ons 10-jarig bestaan! Precies 10 jaar geleden hadden we onze eerste dienst in Warmond. In al die jaren hebben we namelijk alles behalve stilgezeten.
17-07-2021
'HOME' APPRECIATION POST!
De coronacrisis is voor velen een lastige periode geweest. Verschillende activiteiten zijn hierdoor ook stil komen te liggen. Een team dat in deze periode echter keihard is blijven doorgaan is het team van Home! Elke maandagmiddag staan ze in de keuken maaltijden te bereiden, om die vervolgens 's avonds uit te delen aan de minderbedeelden in Leiden en omgeving.
16-07-2021