Familie

Kinderkerk

Tijdens de zondagse ochtenddiensten hebben we altijd opvang voor de kinderen.  Terwijl de grote mensen samenkomen in de grote zaal, zijn de kinderen op hun manier bezig Jezus te aanbidden, over Hem te leren en lol met elkaar te hebben!

Strongteens – Tieners (12+)

WIJ ZIJN DE TIENERGROEP VAN GODCENTRE. WIL JIJ GAVE AVONDEN BELEVEN, GOD (BETER) LEREN KENNEN ÉN ANDEREN VAN JOUW LEEFTIJD LEREN KENNEN DIE OOK GELOVEN IN JEZUS? DAN IS DIT WAT JE ZOEKT!

Check de pagina

LOUD – Jeugd (16+)

GODCENTRE HEEFT EEN JONGERENGROEP VAN RUIM 100 JONGEREN DIE ELKE VRIJDAGAVOND BIJ ELKAAR KOMEN. BEN JIJ TUSSEN DE 16 EN 25 JAAR? BEKIJK DAN ONZE JEUGDPAGINA & KOM EEN KEER LANGS! #YOUWONTREGRET

Check it out

Young Professionals

Is een diverse groep van 25 – 35+ers die 1 x per maand samen komen.
Een groep die wij samen bouwen en waar jou inbreng belangrijk is.

Check it out

Fris & Groen

WIJ ALS SENIOREN VAN DE KERK KOMEN GEZELLIG EENS IN DE TWEE WEKEN BIJ ELKAAR. OOK HEBBEN WE ALLERLEI ACTIVITEITEN MET ELKAAR SAMEN. BEN JE 55+ EN NOG FRIS & GROEN? KOM OOK EENS LANGS!

 
 
Bekijk de pagina

Pastoraat

Het verlenen van zorg, counseling en pastorale hulp is een van de zeven pijlers van onze kerk. Pastorale zorg en pastorale hulp is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van onze gemeente. Heb je behoefte aan een gesprek? We staan voor je klaar!