MELD JE NU AAN! 

GODCENTRE BIJBELSCHOOL

Na een geslaagd eerste jaar, waarin meer dan 100 studenten hun eerste jaar hebben afgerond, zal in september 2021 het tweede jaar van de GODcentre Bijbelschool van start gaan.

Ook als je het eerste jaar niet hebt gedaan is het mogelijk om in te stromen in het tweede jaar. Als je uit een andere gemeente komt ben je ook van harte welkom op onze Bijbelschool! Je hebt dan wel toestemming nodig van je voorganger.

De school wordt geleid door pastors Arno & Vanessa van der Knaap in samenwerking met een team van docenten vanuit GODcentre. Daarnaast zijn er ook verschillende gastsprekers gedurende het tweede jaar.

Wat kun je verwachten in het tweede jaar?

3 prachtige syllabi

Je ontvangt prachtige syllabi waarin alle lessen zijn uitgewerkt met ruimte voor aantekeningen.

Persoonlijke coach

Naast de lessen zul je een coach toegewezen krijgen die jou helpt in de Bijbelschool en bij wie je terecht kan met vragen.

34 bijzondere lessen

Bijzondere lessen met onderwerpen als predikkunde, charismatische kerkgeschiedenis en de gave van genezingen.

Verschillende gastsprekers

Er zullen verschillende gastsprekers aanwezig zijn zoals apostel Jan Zijlstra, profeet Phillip Cappuccio en evangelist Johan Toet.

WOORD

Mediteren & memoriseren
Brieven Nieuwe Testament
Het leven van David
De tabernakel

GEEST

Engelen & demonen
Genezing & bevrijding
Charismatische kerkgeschiedenis
Gave van profetie

PRAKTIJK

Predikkunde
Identiteitstraining
Leiderschapsprincipes
Heiligheid

OPDRACHTEN

Scriptie
Preekschetsen
Boekenlijst
Tentamens

MELD JE NU AAN! 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De lessen zullen worden gehouden op dinsdagavonden van september t/m mei in combinatie met een aantal thema zaterdagen door het jaar heen. De lestijden zijn op dinsdagavond van 19:30 t/m 22:00. Tijdens de schoolvakanties zal er geen les zijn.

Startdatum
De school start op zaterdag 4 september 2021. De laatste les zal zijn op zaterdag 28 mei 2022.

Thema zaterdagen
De overige themazaterdagen staan gepland op 6 november 2021, 29 januari 2022, 19 februari 2022 en 28 mei 2022. De lestijden op de zaterdag zijn van 9:30 t/m 13:00. 

Locatie
De lessen zullen plaatsvinden in het gebouw van GODcentre in Voorschoten (Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 16, 2252 EB).

Rond het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. GODcentre is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (NS station Voorschoten en bushaltes op loopafstand).

 

KOSTEN

De Bijbelschool kan zowel direct als in termijnen betaald worden. Wanneer u ervoor kiest direct te betalen dient het lesgeld aanvang van de school volledig te zijn voldaan op NL13 RABO 0136 9127 02 t.n.v. Stichting Gods Original Design o.v.v. ‘Bijbelschool naam cursist‘.

Wenst u in termijnen te betalen?
Wanneer u ervoor kiest te betalen in termijnen dienen wij € 25,- administratiekosten in rekening te brengen. Hieronder de betalingsregeling voor het betalen in termijnen.

€ 150,- te betalen voor 1 september 2021
€ 150,- te betalen voor 1 december 2021
overige bedrag,- te betalen voor 1 maart 2022

MELD JE NU AAN! 

VOORWAARDEN

De minimum leeftijd is 16 jaar en we verwachten dat je al eerder een studie gevolgd hebt in GODcentre (minimaal Basis Bijbelstudie of Fundamententraining) of een vergelijkbare externe studie. Als je uit een andere gemeente komt dan vinden wij het belangrijk dat je eerst overlegt met je voorgangers of leiders.

LESMATERIAAL JAAR 1 AANVRAGEN 

X