Trainingen

GODcentre Bijbelschool

Vanaf januari 2018 worden de volgende trainingen gegeven:

Alpha Cursus

Basisbijbelstudie

Geloofsgroeitraining

Het leven van Mozes

Identiteitstraining

De Romeinenstudie

Alpha Cursus

Een training voor iedereen die net tot geloof is gekomen. Het christelijk geloof wordt op een eenvoudige manier uitgelegd en elke lesavond eten we gezamenlijk om daarna de les te gaan volgen. Ben jij dus net tot geloof gekomen? Meld je dan aan voor deze training!

Basis-bijbelstudie

Voor iedereen die nog niet zo lang christen is en de basis al wel kent, maar toch meer wil weten over het Christelijke geloof, bieden we de Basis Bijbelstudie aan! Een prima vervolg op de Alpha Cursus.

Geloofsgroei-training

Je heb Jezus aangenomen als Redder van je leven. Je hebt de eerste stappen gezet om Hem te volgen en te dienen en hebt daarover onderwijs gehad. Als je wilt groeien als christen, dan is de geloofsgroeitraining iets voor jou!

Meer lezen

Training over Mozes

Mozes was een krachtige man van God. Door naar zijn leven te
kijken krijgen we een diep inzicht in het vaderhart van God. Zijn leven leert ons zoveel over God en onszelf als mens. Volg deze training om je relatie met God te verdiepen en verder op te bouwen.

Romeinenstudie

In deze nieuwe studie gaan we de brief aan de Romeinen met elkaar behandelen. Dit Bijbelboek bevat zoveel prachtige openbaringen, belangrijke boodschappen en ankers voor ons geloof, dat je versteld zal staan van wat er te leren is. Voor het eerst, zullen we naast de lessen, vier avonden small groups hebben. Hierin verdiepen we bij mensen thuis op persoonlijk vlak op wat we in de voorgaande lessen hebben geleerd.

Meer lezen

Identiteit

In deze cursus gaan we je eigen ik terug naar boven halen, vanuit het Woord en door inspirerende opdrachten. Deze training is alleen bedoeld voor vrouwen en er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Online aanmelden

Aanmelden kan hier:

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Training

Eventuele opmerking